Sposób przygotowania

płaty śledziowe moczyć przez kilka godzin, osuszyć papierowym ręcznikiem. Każdy płat posmarować musztarda, zwinąć w rulon, układać rolmopsy w słoju. Posypać pokruszonymi liśćmi laurowymi, ziarnami pieprzu i ziela angielskiego, zalać oliwą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Uwielbiam rolmopsy! :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    super
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ekstra
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ekstra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !