Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z rzodkiewki i papryki czerwonej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewka 1 pęczek
papryka czerwona 1/2 sztuki
szczypiorek 1 pęczek
majonez 3 łyżki
musztarda 2 łyżki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z rzodkiewki i papryki czerwonej

Rzodkiewkę pokroić w plastry, paprykę w kostkę, szczypiorek posiekać. Posolić. Majonez wymieszać z musztardą, dodać do surówki. Wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mirka-Ludomila 23.04.2011 07:47
ciekawa
RenataZ-et 16.03.2011 17:31
Świetna !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak