Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rafaello na herbatnikach

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

herbatniki 4 paczki
wiórki kokosowe 2 paczki
alkochol;
krem do karpatki 1 opak

Przepis i sposób przygotowania na: Rafaello na herbatnikach

Krem karpatka przygotować według przepisu na opakowaniu, dodać do kremu 1,5 torebki wiórków kokosowych i kilka kropel alkoholu do smaku, dobrze wymieszać.
Na blasze położyć herbatniki.
1-herbatniki
2-krem
3-herbatniki
4-krem
5-herbatniki
6-krem
Wierzch posypać wiórkami kokosowymi.
Włożyć do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mimi 21.03.2012 21:46
dobre
Iwusia 25.11.2011 23:04
mniam
Rogalik 29.06.2011 22:21
może dobre
ewa19a 16.03.2011 22:00
pycha
irenka 11.02.2011 20:01
ciekawy przepis,wypróbuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak