Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa groszkowo-serowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

groszek 1 puszka
ser topiony 200 g
bulion 1,5 l
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta
pietruszka zielona 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa groszkowo-serowa

Na gotujący się bulion wrzucić serki, gotować do rozpuszczenia. Dodać groszek.
Doprawić do smaku solą, pieprzem. Posypać posiekaną nacią pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak