Sposób przygotowania

Biszkopt dzielimy na 3 czesci. Pierwsza smarujemy dzemem brzoskwioniowym. Potem kladziemy biszkopt i smarujemy kremem zrorbionym z zaparzonej kawy 50 ml wrztaku, zoltka ucieramy z cukrem, dodajemy spirytus, mieszamy z kawa i delikatnie mieszamy ze smietana kremowka ubita. Nastepnie biszkopt i znowu krem. Przyozdabiamy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Rzeczywiście szybki!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    wow
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    sliczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ciekawska

    piekny torcik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !