Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Malinki na zimę

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

maliny świeże 1 kg
cukier 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Malinki na zimę

Maliny delikatnie opłukać wodą i przełożyć do małych słoiczków i zasypać cukrem. Następnie zakręcamy i pasteryzujemy 15 minut. Potem wykładamy na ręcznik - przykrywamy i postawiamy do całkowitego przestudzenia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata106 25.05.2011 08:27
pycha
caroline1983 15.03.2011 11:06
Dobre na przeziebienie
Sylwia88 11.02.2011 14:52
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak