Sposób przygotowania

mąkę wymieszać z kefirem dodać sodę i wyrabiać na gęstą masę formować koło nacinać na krzyż piec ok 40minut w piekarniku 180

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Przepis z książki kucharskiej
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    kamilaj

    nigdy tego nie robilam ale sprovuje
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    izoldaaa6

    ciekawe jak to smakuje
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    aranka

    słyszalam,ze bardzo dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    a cio to musze sprobowac
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    zjadlabym
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    ciekawy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    faktycznie ciekawe;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pralinka

    Lubię podpłomyki :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    Zastanawiam się.. to je się z czymś na słodko - skoro deser? Kiedyś słyszałam o podpłomykach, ale nie wiem z czy to się je?
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !