Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dynia w occie

2.0
(2)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

dynia 1 sztuka
ocet 600 ml
cukier 80 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Dynia w occie

Dynię pokroić w kostkę, zasypać cukrem i zalać octem. Odstawić na noc. Następnego dnia gotowac przez ok. 15 minut, przełożyć do słoików, do każdego dodać po 1 goździku, zakręcić i pasteryzować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 22.11.2011 16:05
fajny pomysł
Agnik 12.10.2011 21:27
super
marzencia2007 01.04.2011 19:22
dynia... ciekawe chciała bym spróbować
plocia 01.04.2011 18:45
hmmm nigdy nie jadłam dyni, ciekawe jaki ma smak z tym ctem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak