Sposób przygotowania

Cebulę pokroić w drobną kostkę i zrumienić na oleju. Dodać przeciśniety przez praskę czosnek i posiekaną w paseczki szynkę i smażyć jeszcze przez chwilę. Na gotujący się bulion wrzucić serki, gotować do rozpuszczenia. Dodać podsmażoną cebulę z szynką i gotować jeszcze 5 minut. Na koniec dodać groszek.
Doprawić do smaku solą, pieprzem. Posypać posiekaną nacią pietruszki.
Podawać z grzankami z chleba.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszna zupa :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    ciekawie wygląda i pewnie jest przepyszna :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    z dodatkami jeszcze nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !