Sposób przygotowania

Żeberka pociąć na porcje i natrzeć je przyprawą do żeberek. Odstawić na ok. 2 godziny do lodówki. Ułożyć mięso w parowarze i ugotować do miękkości.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    muszą być pyszne:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    zdrowo,,
  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    nigdy tak nie robiłam, pomysłowe
  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ja też takich nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    zdrowe i smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    zdrowy posiłek bo bez zbędnego tłuszczu:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszniutkie:):)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Tak jeszcze nie robiłam,fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia311

    brzmi apetycznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    zdrowo i smacznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Uwielbiam dania z parowaru

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !