Sposób przygotowania

Kanie rozdrabniamy widelcem, doprawiamy solą i pieprzem i zalewamy żubrówką, zostawiamy na kilka minut. Ubijamy białko na sztywno. Dodajemy ją do grzybów razem z bułką, natką, żółtkami oraz masłem. Dokładanie lecz delikatnie mieszamy, doprawiamy. Smażymy na oleju i podajemy odsączone z tłuszczu.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    placki z kani są pyszne- z żubrówką nie robiłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    intrygujące te placuszki:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !