Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidorowe ciasteczka francuskie z fetą i oliwkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
pomidorki koktajlowe
ser feta
oliwki
oregano
sos pomidorowy

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidorowe ciasteczka francuskie z fetą i oliwkami

Ciasto francuskie kroimy w niewielkie prostokąty.

Każdy prostokąt smarujemy sosem pomidorowym a następnie układamy na nim kawałki fety, pomidorków oraz pokrojone oliwki. Posypujemy oregano.

Ciasteczka układamy na papierze do pieczenia i wstawiamy do piekarnika nagrzanego na 180 C na ok 12-15 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Koper 26.03.2012 22:40
super są !
eli_555 11.02.2011 19:45
ale pychota
aguus 11.02.2011 14:09
super pomysł!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak