Sposób przygotowania

Rosół gotować z orzechami włoskimi ok. 30 min. aż zciemnieje. Następnie dodać koncentrat pomidorowy oraz doprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    ciekawy przepis:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    ciekawe jak to smakuje:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    no właśnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ciekawy przepis;]
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    takiej zupy jaszcze nie jadłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    musi być dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    ciekawe połączenie rosołu z orzechami:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    nigdy nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jeszcze się z tym nie spotkałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Bardzo ciekawy:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    fajna,
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    jeszcze takiej nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    zaskakujący przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pierwsze słyszę o takiej zupie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    zaskakujące połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !