Sposób przygotowania

Szpinak i szczaw siekamy zalewamy rosołem tylko gorącym , i chwilkę gotujemy , potem miksujemy i łączymy z żurem. Z powrotem wstawiamy na ogień i zagotujmy , doprawmy do smaku , dodajmy koperek posiekany i na koniec kładziemy kleksika na środku śmietaną , po rozlaniu do miseczek dodajemy po ćwiartce jajku albo połówki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    świetna ! już sobie wyobrażam jak wygląda ! będę robiła ją.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    świetna zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !