Sposób przygotowania

Boczek, groch i kosci wolowe gotujemy z wloszczyzna. Boczek wyjmujemy podsmazamy na patelni, pokrojony w kostke. Dodajemy do zupy ziemniaki pokrojone w kostke. Dodajemy kostek rosolowa, ziele, pieprz, lisc laurowy. Na koncu dodajemy majeranek.

Komentarze

  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    cie
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    uwielbiam szczególnie zimą
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    uwielbiam szczególnie zimą
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam grochówkę.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    smacznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !