Sposób przygotowania

Bulion przygotować według przepisu na opakowaniu. Dodać kiełbase i gotować przez ok. 30 min. Następnie wyjąć kiełbase i pokroić w kostke. W wywarze ugotować ziemniaki. Dodać chrzan oraz kiełbase. Doprawić solą, pieprzem oraz wymieszać ze śmiataną. Podawać z ugotowanymi jajkami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    nigdy o takiej nie słyszałam
  • 5
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ja też nie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nie jadłam,ciekawe;
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    świetna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    lubię chrzan ale zupy takiej nie robiłam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    ciekawa zupka :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    skuszę się i zrobię taką
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    nie jadłam takiej
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Lubię chrzan,więc zupka chrzanowa na pewno pyszna:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    nie miałam okazji jeść
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mariusz14

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    może być dobra,,
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    świetna propozycja na przepyszną zupkę
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajny pomysł
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smaczna zupa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !