Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grilowane banany

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Przepis i sposób przygotowania na: Grilowane banany

banany układamy na grillu w skórkach bez obierania ,
grilujemy az skórki stana sie czarne .
Zdejmujemy i delikatnie otwieramy na długość skórki nożem/widelcem (ale nie zdejmujemy )
Dodajemy na wierzch miąszu bitą smietanę i delektujemy sie słodyczą pysznych,ciepłych bananów.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anna stelmaszczyk 02.05.2015 20:21
Uwielbiam bananki:-)
jeta72 11.04.2011 22:50
Fajny pomysł;)
jogobella231
jogobella231 26.02.2011 18:35
pychotka
marta0906 13.12.2010 15:59
Świętny pomysł
Agnieszka172 28.11.2010 18:41
smaczniutkie
etka 14.10.2010 10:23
pychotka!
tulipan
tulipan 29.08.2010 15:57
Muszę wypróbować tego przepis
danutaw50 14.06.2010 00:49
Ciekawe :)
grasylwia 06.06.2010 11:03
Lepsze będą te zielonkawe ,z bita smietana fajnie sie zkomponują ale moga byc i żółte ale bez brązowych plamek
gacopierz23 02.06.2010 13:15
Czy banany mają być dojrzałe czy raczej zielonkawe ?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak