Sposób przygotowania

banany układamy na grillu w skórkach bez obierania ,
grilujemy az skórki stana sie czarne .
Zdejmujemy i delikatnie otwieramy na długość skórki nożem/widelcem (ale nie zdejmujemy )
Dodajemy na wierzch miąszu bitą smietanę i delektujemy sie słodyczą pysznych,ciepłych bananów.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Czy banany mają być dojrzałe czy raczej zielonkawe ?
  • 4
    original
    Opublikowano

    grasylwia

    Lepsze będą te zielonkawe ,z bita smietana fajnie sie zkomponują ale moga byc i żółte ale bez brązowych plamek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    danutaw50

    Ciekawe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Muszę wypróbować tego przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    etka

    pychotka!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    smaczniutkie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    Świętny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Fajny pomysł;)
  • 0
    08675_hd
    Opublikowano

    anna stelmaszczyk

    Uwielbiam bananki:-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !