Sposób przygotowania

Pierśnik zalewamy wodą i dodajemy kostkę bulionową. Gotujemy. Marchew i seler kroimy w paseczki i dodajemy do mięsa. Gotujemy aż warzywa będą miękkie. Mięso wyjmujemy i kroimy na małe kawałki. Wkładamy do garnka. Makaron i grzyby zalewamy wrzątkiem i odstawiamy. Grzyby kroimy w paski i dodajemy do zupy. Dodajemy sos sojowy i na koniec odcedzony makaron.
Nakładamy na talerzyk i przed podaniem posypujemy kiełkami.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Nigdy nie robiłam orientalnych zup, ale chyba się skuszę - wygląda wspaniale:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    mhmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Mniam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    polecam, szybko i łatwo się ją przygotowuje i ma ciekawy smak
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    bardzo ciekawa.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    bardzo lubie takie smaki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dorota20w - ja też :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !