Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować, posolić odstawić na pół godziny. Opłukać na sicie i osuszyć. Marchewkę zetrzeć na tarce dodać do kapusty, szczypiorek i śmietanę wymieszać z kapustą przyprawić do smaku. Wstawić do lodówki. Przed podaniem wyjąć z chłodu.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    uwielbiam takie surówki
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    bardzo smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    cudownie smaczne, aż ślinka cieknie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !