Sposób przygotowania

Warzywa myjemy i kroimy drobną w kostkę. Szczypiorek drobno siekamy. Ser ucieramy ze śmietaną i łączymy z warzywami. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Tak przygotowany twarożek kładziemy na plasterki szynki i zwijamy w roladki. Na półmisek wysypujemy groszek. Roladki układamy na półmisku. W gorącym bulionie rozpuszczamy żelatynę wg przepisu na opakowaniu. Tężejącą galaretką zalewamy roladki. Dowolnie dekorujemy.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    beatkaa153

    W składnikach zagubił się szczypiorek za co przepraszam:)
  • 7
    original
    Opublikowano

    rosik93

    apetycznie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    unikat23

    pięknie wygląda, jak ty robisz te ozdoby?
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    urocze
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyglada naprawde pysznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    PIEKNIE WYGLADAJA
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    b. ładnie podane

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !