Sposób przygotowania

Pieczarki dokładnie czyścimy, myjemy , kroimy w paski wstawiamy z wodą solimy i gotujemy , w między czasie ziemniaki w kostkę i też wrzucamy . Po godzinie wlewamy barszcz ilość dowolna , dlatego że wszystko zależy czy ma być lekko kwaskowa . Zabielamy i zaprawiamy jogurtem naturalnym z zupą i wlewamy.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    zupa pieczarkowa jest bardzo dobra!
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pomysłowa zupka:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    szybki przepis :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    strasznie dawno nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jedna z moich ulubionych
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    boska zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !