Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip musztardowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śmietana gęsta 250 ml
Musztarda sarepska Prymat 2 łyzki
koperek
cukier
sól
pieprz
jajko ugotowane na twardo 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Dip musztardowy

Jajko i koperek posiekać. Śmietanę wymieszac z musztardą, koperkiem i jajkiem, doprawic do smaku cukrem, solą i pieprzem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 07.04.2013 18:49
fajny dip do mięs
m1monika 09.03.2012 18:14
fajny!!!
Marzena34 27.06.2011 11:41
wspaniały

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak