Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z kapusty pekińskiej i jabłka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłko 1 szt
kukurydza w puszce 1/2 op.
majonez 1 łyżka
jogurt naturalny 1 łyżka
sól, pieprz do smaku
kapusta pekińska 1 mała główka

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z kapusty pekińskiej i jabłka

Majonez wymieszać z jogurtem, doprawić pieprzem. Kapuste pokroić na wąskie paski. Jabłka obrać, pokroić w drobną kostkę usuwając gniazdka nasienne. Kukurydzę odsączyć z zalewy. Składniki połączyć, doprawić pieprzem. Dodać sos, dokładnie wymieszać, przełożyć do salaterki i schłodzić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak