Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zapiekanka ryżowa

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 2 woreczki
ketchup 6 lyzki
majonez 6 lyzki
ogórek konserwowy 3
kukurydza 1
filet z kurczaka 2
żółty ser

Przepis i sposób przygotowania na: zapiekanka ryżowa

Ryz gotujemy i wkladamy do naczynia zaroodpornego na sam spód, na to ketchup i majonez, warzywa (ogorek, kukurydza) i znowu majonez na to podsmazony kurczak ryz, ketchup,majonez i posypujemy serem zoltym i do piekarnika na 200stopni na pol godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 13.10.2013 11:43
ryżową juz kiedyś jadłam
edyta44 02.05.2012 23:11
pycha
jasiek 09.11.2011 15:48
mniam
Agnik 06.08.2011 17:41
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak