Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip jajeczno - serowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórek kiszony 4 szt
twarożek 15 dag
cebulka mała 1 szt
śmietana gęsta 1/2 szklanki
szczypiorek 1 pęczek
sól
jajko ugotowane na twardo 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Dip jajeczno - serowy

Jajka, ogórki, cebulkę i szczypiorek drobno posiekać. serek wymieszac ze smiataną, dodac posiekane składniki. Doprawić solą i zalewą z ogórków

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

m1monika 28.11.2011 23:30
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak