Sposób przygotowania

Pieczarki czyścimy kroimy w paseczki, cebulę w krążki podsmażamy na patelni najpierw a potem wkładamy cebulkę przykrywamy pokrywką , tylko zanim przykryjemy to posolimy troszkę . Jak odparują to wlewamy 2 szklanki wody przegotowanej , posypujemy przyprawą uniwersalną . Na koniec doprawiamy mąką z wodą i zabielamy troszkę jogurtem.Podajemy z makaronem , kaszą gryczaną lub ziemniakami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    smaaa czneee :)))))
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ale lubię takie sosiki;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Często taki robię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pycha,tez robię podobny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !