Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

papryka na grilla

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka czerwona 4
pieczarki 350g
cebula biała 2
pomidor 1
masło 2łyzki
przyprawy

Przepis i sposób przygotowania na: papryka na grilla

Pieczarki siekamy. cebule kroimy w kostke i rumienimy na masle, dodajemy pieczarki, dusimy i doprawiamy. Papryke rozkrajamy na pól i wydrązamy gniazda nasienne. Napełniamy papryke farszem. Pomidory kroimy w plastry i ukladamy na farszu. papryke pieczemy na grilu przez kilka minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna/kate1980 19.02.2011 20:38
super przepis teraz tylko czekać maja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak