Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pulpety z kopytkami i buraczkami

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kopytka
mięso mielone
grzyby suszone
buraczki
cebulka 1
Bulion grzybowy 0,5 l

Przepis i sposób przygotowania na: pulpety z kopytkami i buraczkami

Sosik: pokrojona cebulke i grzyby naomoczone smazymy, dodajac bulion grzybowy. Mieso mielone przyprawiamy i lepimy pulepty wkladjac je do sosu i dusimy. Podajemy z kopytkami i buraczkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kopiko1983 11.02.2011 14:16
Mniam, mniam...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak