Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

blok czekoladowy

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

margaryna 1
mleko w proszku 1
cukier 1 szklanka
kakao 4 lyzki
rodzynki
woda 0,5 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: blok czekoladowy

Margaryne z cukrem i woda gotujemy. Dodajemy kakao. Jak ostygnie dodajmy mleko w proszku i mieszamy. Dodajemy rodzynki i orzechy. Przekladamy do blachy i wkladamy do lodowki na godzine.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Natalia40 12.12.2011 22:34
pyszności
Renata22 08.12.2011 15:53
fajne
rzenia15 10.04.2011 20:24
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak