Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

duszone zeberka

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żeberka 1 kg
cebule 2
Kucharek przyprawa uniwersalna
tymianek
pieprz
olej
mąka

Przepis i sposób przygotowania na: duszone zeberka

Zeberka marynujemy w przyprawach najlepiej cala noc. Zeberka obtaczamy w mace i smazymy zeberka. Gdy nam sie usmaza, wkladamy je do garnka, a na tym samym oleju podsmazamy cebule i tez dodajemy do zeberek. Zalewamy woda i gotujemy. Dusimy do miekkosci.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak