Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta Rybna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śledzie w oleju 1 konserwa
jajko 4 sztuki
cebula 1 mała szt
majonez 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta Rybna

Konserwę rybna rozdrobnić w misce. Zetrzeć do tego jajka ugotowane na twardo. Pokroić cebule w kosteczkę , wymieszać z rybą. Dodać majonez. Wszystko wymieszać, przyprawić do smaku. Smarować chleb, posypywać zieleniną.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

edysia79 07.06.2010 14:32
Usuń to zdjęcie, nie zgodziłam się na jego wykorzystanie. Oryginał jest tutaj: http://przystole.blox.pl/2009/05/Pasta-z-wedzona-makrela.html

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak