Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryba w papilotach

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sok z cytryny
sól
pieprz
masło
ryba

Przepis i sposób przygotowania na: ryba w papilotach

Oprawiona rybe pokroic na dzwonka ,pokropic sokiem z cytryny, posypac sola, pieprzem i ewentualnie przyprawa ziolowa.Kazdy kawaleczek ryby, z dodatkiem odrobiny masla,zawinac w folie aluminiowa albo w pargamin,ulozyc w brytwannie i wstawic do goracego piekarnika.Piec w zaleznosci od wielkosci kawalkow-20 - 30 minut.Goraca rybe podaje sie z ziemniakami i kapusta.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak