Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz grzybowy do pasztecików

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzyby suszone 200 g
pieczarki 100 g
cebula 1
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: farsz grzybowy do pasztecików

Grzyby suszone moczymy i w tej samej wodzie gotujemy. Cebulke kroimy w kostke i podsmazamy, grzyby i pieczarki tez kroimy i smazymy z cebulka. Mozna przemielic przez maszynke, ale nie trzeba. Doprawiamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Juleczka20 10.01.2012 14:55
wypróbuje
edyta44 16.11.2011 12:05
smaczne
Allice 22.07.2011 19:17
muszę wypróbowac
jolaxa 17.05.2011 12:01
pyycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak