Sposób przygotowania

Piersi z kurczaka dokładnie umyć, za pomocą noża zrobić nacięcie w środku każdej piersi. Powinna powstać wąska kieszeń wzdłuż całej piersi.
Oliwki, mogą być nadziewane papryką, pokroić w plasterki, fetę pokroić w kostkę.
Faszerować piersi fetą i oliwkami.
Piersi posmarować pesto i oliwą. Można posypać też odrobiną ziół prowansalskich. Zostawić na co najmniej godzinę.
Piec w 180 stopniach ok 30 minut

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    musze wyprobowac :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jesczcze takich nie jadlam muszę spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !