Sposób przygotowania

Dusimy chwilkę szpinak na patelni dodając 2 ząbki czosnku , doprawić solą , pieprzem może być świeżo zmielony kolorowy , potem wystudzić i wymieszać szpinak z serem i jajkiem . W każdym filecie kroimy nożem kieszonki i napełniamy je farszem , porcje kurczaka zawinąć w natłuszczona folię aluminiową i pieczemy tylko 25 minut , tylko każdy kawałek pieczemy oddzielnie w temp 180 st. razem z kurczakiem pieczemy tylko nieobrane ząbki czosnku .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    muszą być dobre,a ja lubię ryby ;)
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    elizka filety nie ryby
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    Chciałam napisać, że lubię mięsko :) a skojarzyło mi się z rybą bo filety, ech byłam myślami chyba na śniadaniu już...
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ekstra przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !