Sposób przygotowania

wszystkie skladniki dokladnie razem wyrabiamy, olejek może być dowolnego smaku 9oprócz migdałowego czy rumowego). Wałkujemy ciasto dośc cienko, a następnie kroimy ciasto nma rownomierne dośyć chude prostokąty, środek każdewgo z nich podłużnie nacinamy, a następnie przeplatamy przez tą dziurke ciasto. Pieczemy w rozgrzanym, głębokim tluszczu na rumiany kolor po obu stronach. Posypujemy cukrem pudrem

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza666

    jej jak dawno nie robiłam, a tak bym zjadła...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    lubie;)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Trzeba odkurzyć przepis ,bo zbliża sie czas na faworki ....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    muszę sam spróbować :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !