Sposób przygotowania

Naczynie żaroodporne wysmarować masłem i posypać bułką tartą. Jogurt (czasem daję maślankę o smaku pieczonego jabłka) wymieszać z cukrem. Jabłka obrać i pokroić w plasterki. Oprószyć cynamonem i posypać cukrem waniliowym. (jeśli jabłka są zbyt kwaśne można dodać zwykłego cukru). Wszystko razem wymieszać, sos, kaszę i jabłka. Piec ok. 20 – 25 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczne
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    na słodko kaszy jaglanej jeszcze nie robiłam i koniecznie muszę wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !