Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rzeżucha w pikantnym sosie

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rzeżucha 1 szt
kefir 100 ml
jogurt 100 ml
musztarda
chrzan
tabasco
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Rzeżucha w pikantnym sosie

Umyc, osuszyc i przebrac rzeżuchę, a następnie drobno ją posiekac. Wymieszac kefir, chudy jogurt i rzeżuchę. Doprawic do smaku musztardą, chrzanem, tabasco i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 17.01.2012 21:19
dobre
jolita 08.12.2011 08:14
fajne
Norgiusz 03.12.2011 08:38
fajny przepis
Olaa 10.02.2011 13:57
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak