Sposób przygotowania

Boczek pokroić w kostkę, zrumienić na patelni. Następnie dodać pokrojoną cebulę i kiełbasę, wszystko razem chwilę podsmażyć. Jajka wbić do garnuszka, dodać odrobinę soli, roztrzepać, wlać na patelnię i smażyć powoli aż się zetnie. Podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam jajecznicę pod każdą postacią.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ewa84

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubię takie śniadanko !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    robię taką jest pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    bardzo lubię taką jajecznicę,robię bardzo podobną :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię taką jajecznicę.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !