Sposób przygotowania

Wątróbki umyć, oczyścić i pokroić na części. Na patelni rozgrzać masło, wrzucić posiekaną cebulę i lekko zeszklić. Następnie włożyć wątróbkę, przykryć przykrywką i dusić około 15 minut. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać posypane rodzynkami i płatkami migdałowymi.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    robiłam dziś na obiad, pychotka;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    a ja z rodzynkami jeszcze nie jadłam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    ciekawy pomysł z tymi rodzynkami :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawy przepis warty wypróbowania:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    z rodzynkami jeszcze nie robiłam:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawe połączenie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !