Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować, posolić, zalać szklanką wody i gotować. Kiedy będzie miękka słoninę pokroić w kostkę i stopić. Skwarki przełożyć do kapusty, z tłuszczu i mąki przygotować zasmążkę. Przelać do kapusty, wymieszać. Zdjąć z ognia, doprawić octem winnym i dodać posiekany koper. Wymieszać.

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    bardzo lubie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    super:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    świetna, już tak wiosennie i nowalijkowo
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Bardzo lubię taką młodą kapustę do obiadu
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam taką kapustę
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !