Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Piersi z indyka z grzybami mun i kiełkami fasoli mung

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

oliwa
papryka zielona 1/2 szt
grzyby mun 4 szt
kiełki fasoli mung 4 łyżki
pędy bambusa 3 łyżki
marchew 1 szt
sos sojowy
por 1/3 szt
indyk 300 g

Przepis i sposób przygotowania na: Piersi z indyka z grzybami mun i kiełkami fasoli mung

Piersi umyć i pokroić, podsmażyć na oliwa, dodać pokrojoną paprykę, pokrojone i ugotowane grzyby mun, pędy bambusa, kiełki fasoli mung, pora, marchewkę, dusić pod przykryciem z sosem i suszoną bazylią do chwili aż warzywa i mięso będzie miękkie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marzena40 14.04.2011 11:35
cos wspaniałego
SmacznaPyza 11.02.2011 22:17
a do czego ta zupa na drugim zdjęciu?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak