Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip z tuńczyka

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

majonez 200 ml
tuńczyk 1 puszka
czosnek 1 ząbek
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Dip z tuńczyka

Czosnek przepuścić przez praskę. Tuńczyka zmiksować w malakserze z majonezem i czosnkiem. Gdy masa będzie jednolita dodać sól i pieprz do smaku, raz jeszcze zmiksować. Podawać po schłodzeniu w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 15.01.2014 16:11
super jest ten dip
RenataZ-et 27.10.2013 21:51
świetny smak
Seba 03.07.2013 08:47
bardzo fajny
gosia47-47 20.12.2010 17:24
supcio

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak