Sposób przygotowania

Pieczarki kroimy w plasterki. Cebulę kroimy w kosteczkę. Podsmażamy na oleju pokrojone.Do garnku z wodą wrzucamy kostkę bulionową oraz marchewkę startą na grubych oczkach oraz pokrojone w kosteczkę ziemniaki. Gdy pieczarki zmiękną dodajemy do bulionu. Doprawiamy do smaku pieprzem i solą.Gotujemy przez ok,10 min. Gdy warzywa są miękkie dodajemy śmietanę, mieszamy i gotowe

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ostatnio często robię
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    moja ulubiona

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !