Sposób przygotowania

Grzyby namoczyć na ok. 2-3 godziny w wodzie. Następnie w tej samej ugotować grzyby do miękkości. Następnie grzyby odcedzić i po ostudzeniu przepuścić przez maszynkę. Cebulę pokroić w drobną kosteczkę i podsmażyć na oleju dodać do grzybów i dokładnie je wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem. Ciasto francuskie pokroić na kwadraty. Na każdym z nich układać porcję grzybów i sklejać brzegi. Piec w mocno nagrzanym piekarniku. świetne paszteciki do czerwonego barszczyku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Ciekawe
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne paszteciki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !