Sposób przygotowania

Kapustę włożyć do garnka, wlać szklankę wody, dodać liść laurowy, kminek i gotować. Kiełbasę pokroić w pół krążki, włożyć na patelnię i zrumienić, dodać do kapusty i ugotować do miękkości. Z mąki i oliwy zrobić rumianą zasmażkę, połączyć z kapustą, zagotować. Przyprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam kapuchę
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pychotka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam tak? kapustk?.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    lubię zasmażaną kapustę,pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !