Sposób przygotowania

Mięso umyć, osuszyć, natrzeć rozgniecionym z solą czosnkiem, oprószyć kminkiem, pieprzem, przyprawą Kucharek. Mięso włożyć do naczynia żaroodpornego, przykryć i pozostawić w lodówce na kilka godzin. Następnie wstawić do nagrzanego na 180 stopni piekarnika i piec około 1 godziny, polewając od czasu do czasu sosem powstałym z pieczeni. Po upieczeniu oprószyć mieloną papryką. Podawać na gorąco z sosem lub na zimno z pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawe jeszcze z kminkiem nie próbowałam:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    smaczny :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Musi być smaczny.
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !