Sposób przygotowania

Do rondla wlać wodę, osolić, dodać masło i zagotować. Wsypać ryż, gotować, po 10 minutach wlać mleko i gotować do miękkości. Ryż wyłożyć na talerz, nałożyć powidełka. Taki ryż można również podawać z bitą śmietaną, cukrem lub owocami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    często tak robię, pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    to juz wiem co bedzie u mnie jutro na obiad,pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    pyszne połączenie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    szybki i smaczny obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smaczny i prosty.
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !