Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip chrzanowy

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jogort naturalny 200 ml
chrzan ze słoika 4 łyżki
koperek 2 łyżki
sok z cytryny 1 łyżeczka
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Dip chrzanowy

Koperek należy opłukać, osuszyć i drobno posiekać. Jogurt zmiksować z chrzanem , posiekanym koperkiem, doprawić do smaku sokiem z cytryny, solą i pieprzem , przed podaniem schłodzić w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 15.06.2013 23:55
super dip :)
adam1f 02.06.2012 22:42
dobry
Miki 11.03.2012 14:56
fajny
Iwusia 25.07.2011 20:50
smaczny
Edyta38 12.05.2011 12:52
robie taki pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak